Izbornik

Momčadi

Kontakt info

Nogometni Klub Croatia 98
Avenija Marina Držića 102
10000, Zagreb
Mob: 095/844-3869
E-mail: nkcroatia98@hotmail.comUpisiNogometni Klub Croatia 98

                                                                     

POZIVA

sve zainteresirane dječake i djevojčice rođene 1998. do 2009. godine i mlađe koji se vole igrati, družiti i trenirati nogomet da se uključe u školu nogometa NK CROATIA 98.

CILJ PROGRAMA je da dijete zavoli sport i tjelesno vježbanje, a sve to kroz puno igre, zabave, mašte i radosti. Naš program je baziran na unaprijeđenju zdravlja, razvoju socioloških aspekata djeteta, razvoju samosvijesti o redovitom tjelesnom vježbanju i naravno razvoju motoričkih znanja i sposobnosti (koordinacija, brzina, fleksibilnost, ravnoteža, preciznost...).ČESTA PITANJA:
 -U kojoj dobi je najbolje dijete upisati na nogomet? Najbolja dob za upisati dijete na nogomet je 6-8 godina. Bilo bi idealno da je dijete prije upisa na bilo koji sport pohađalo univerzalnu sportsku školu.S druge strane dijete nikad nije kasno upisati na bilo koji sport.
 -Dali moje djete može doći na probni trening? Naravno, dijete može doći na 3 besplatna treninga nakon čega skupa s roditeljima odlučuje hoće li se upisati u klub.
 -Kad su treninzi i dali se moramo javiti ako ne dolazimo na trening? Treninzi su uvijek u večernjim satima kako bi djeca mogla na njih dolaziti poslije škole. Ako ne dolazite na jedan trening niste obavezni javljati se treneru, no ako vas neće biti duže vrijeme dobro bi bilo javiti se treneru.
 -Dali djeca moraju imati kopačke na probnim treninzima? Ne, na probnim treninzima može se trenirati u bilo kojim sportskim tenisicama, ali nakon toga bilo bi poželjno nabaviti kopačke.
 -Što sve treba za registraciju djeteta? Da bi dijete moglo igrati službene utakmice mora biti registrirano (sportska knjižica), a da bi se registracija mogla napraviti potrebna je domovnica ili rodni list (može preslika), OIB, dok slikanje obavljamo u klubu. Nakon obavljene registracije svako dijete mora obaviti liječnički pregled.
 -Ali dijete je već registrirano u drugom klubu! Da bi igrač prešao iz kluba u klub, iz kluba iz kojeg odlazi dužan je donijeti istupnicu i sportsku knjižicu nakon čega se može registrirati za novi klub.
 -Ali nemamo opremu za igranje utakmica! Svako dijete koje se priključi treninzima dobiva sportsku oprema za igranje utakmica (dres,gaćice,štucne) od kluba na zaduženje.
 -Ne dolazimo na utakmicu, dali se treba javiti nekomu? Da, bilo bi poželjno javiti se treneru selekcije ukoliko se ne dolazi na utakmicu najkasnije 1 dan prije utakmice.
 -Kad se igraju utakmice? Službene utakmice svih selekcija uglavnom se igraju vikendom u prijepodnevnim satima.
 -Dali vaš klub sudjeluje na nekim turnirima? Naravno, svake godine sve selekcije sudjeluju na raznim turnirima, kampovima...
 -Dali trenirate i preko zime? Naravno, aktivnosti u klubu traju kroz cijelu godinu izuzev 7. mjeseca kad je pauza. Od 11. mjeseca do 3. mjeseca treninzi i utakmice (zimske lige) se odvijaju u zatvorenim prostorima.Informacije:

095/844-3869 voditelj škole: Tomislav Lozić
091/456-3740 tajnik kluba: Mato Šimić


Upisnicu za registraciju možete preuzeti ovdje.
NK Croatia 98
Avenija Marina Držića 102
10000, Zagreb