Izbornik

Momčadi

Kontakt info

Nogometni Klub Croatia 98
Avenija Marina Držića 102
10000, Zagreb
Mob: 095/844-3869
E-mail: nkcroatia98@hotmail.comRezime sezone 15/16, limači 1 treći!

9.6.2016. 12:13:06

ZAGIĆI-sigurno jedna od najmlađih ekipa u B3 ligi nije se mogla kroz sezonu nositi sa inferiornijim (starijim) protivnicim te su sezonu završili na posljednjem mjestu. Većina igrača u ovoj selekciji napravili su svoje prve nogometne korake u ovoj sezoni i stekli jedno ogromno iskustvo koje će im sigurno dobro doći za sljedeću sezonu gdje će se natjecati sa svojim vršnjacima. Zagići su ove sezone odigrali preko 50 utakmica uključujući ZNS ligu, zimsku ligu i prijateljske utakmice te ostvarili jedan izniman napredak u tehničkom smislu, taktičkom planu i ono što je najvažnije stvorili su jedan zavidan momčadski duh koji ih je krasio kroz cijelu sezonu iako su u većini slučajeva bili rezultatski podređena momčad. Naglasak stavljamo na stečeno bogato iskustvo te se nadamo i očekujemo kako će sljedeća sezona biti popraćena i boljim rezultatima. Bravoooo za zagiće!

LIMAČI II-reklo bi se da su limači 2 ostvarili jednu solidnu sezonu završivši na 4. mjestu B4 lige gdje su se isto tako kao zagići često natjecali protiv starijih ekipa. S 7 pobjeda, 2 remija i 10 poraza ostvarili su 23 boda i sigurni smo da će ova ekipa koja će se i sljedeće sezone natjecati po pravilima limača igrati bitnu ulogu u ligi. Vrijedi spomenuti da su i limači 2 ove sezone odigrali preko 50 utakmica te stekli jedno ogromno iskustvo neophodno za razvoj mladog sportaša. Isto tako ono što veseli je činjenica da su i neki zagići dobili priliku zaigrati za limače 2. Bravoo za limače II!


LIMAČI I-iako se nisu uspjeli domoći 2. mjesta B3 lige za limače sa sigurnošću možemo reći da je ovo jedna od najboljih generacija (2005.) u klubu koja je ove sezone osvojila 3. mjesto u ligi. Posebno impresivno izgleda na koji način su limači I osvojili spomenuto 3. mjesto, naime u prvenstvo su startali sa 2 poraza te nakon toga nanizali 16 pobjeda i 3 remija uz postignutih vrtoglavih 117 golova u 21 utakmicu. Malo, odnosno 1 bod je nedostajao da se okrune viceprvakom lige ali i bronca je jedan fantastičan rezultat. Dodajmo da su limači 1 i na zimskoj ligi završili na 4. mjestu u izuzetno jakoj konkurenciji. Svi limači 2005. godište od sljedeće sezone natjecati će se u selekciji mlađih pionira te smo u klubu uvjereni da nas čega svjetla budućnost s mlađim pionirima. U čast osvojenog trećeg mjesta limači 1 neko će vrijeme boraviti na našem coveru stranice. Veliko bravo za limače 1!


ML.PIONIRI-završili na 5. mjestu u dosta kvalitetnoj i izjednačenoj ligi. Rezultat bi bio sigurno i bolji da su većinu utakmica igrali u prvom sastavu, međutim to nije bilo tako iz razno raznih razloga. Jako često se u prvoj postavi nalazilo i do 4-5 limača koji su se "kalili" protiv starijih. Ono što veseli kod mlađih pionira je to da je njihova igra dobila konture "pravog" nogometa, drugim riječima kroz cijelu sezonu su pokušavali igrati nogomet, a pred kraj sezone bilo ih je zaista užitak gledati.


PIONIRI-završili na predzadnjem mjestu te dobrim igrama pred kraj sezone izbjegli zadnje mjesto. Sličan problem kao zagići imali su i naši pioniri gdje su se većinom natjecali protiv starijih protivnika kojima je teško fizički parirati. Prva polusezona završila dosta loše, dok je druga donijela neke pomake u igri što se i vidjelo po rezultatima. Gotovo svi pioniri i sljedeće sezone ostaju u selekciji pionira i natjecati će se u istoj ligi ali ovaj put s 1 godinom iskustva više te se nadamo da će i rezultati biti znatno bolji.